• SpovanoFrontLab d.o.o.Avto RajhGeneraliIntering holdingJože ŽagarSGPKratchowillZavarovalnica Triglav, d.d.Intering holdingFrontLab d.o.o.MlinopekImo-RealSGPHakl ITVigrosHakl ITPanvitaGeneraliAltaPetrolGeneraliKratchowillSpovanoEnergija plusImo-RealFrontLab d.o.o.VigrosPanvitaPekarna in kava bar KuzmičPanvitaSpovanoZvezdaIntering holdingSGPPranglFrontLab d.o.o.Zavarovalnica Triglav, d.d.PetrolEnergija plusZavarovalnica Triglav, d.d.Pekarna in kava bar KuzmičGeneraliPanvitaZavarovalnica Triglav, d.d.AltaPetrolZvezdaPranglHakl ITAvto RajhSGP


  • SK Pomurje
  • SK Pomurje
  • SK Pomurje


ŠPORTNI KLUB POMURJE DESET
Novice & sveži materiali

05.06.2018

Vestnikov odbojkarski tabor OK Panvita Pomgrad

OK Panvita Pomgrad bo v sodelovanju z Vestnikom organiziral odbojkarski tabor za osnovnošolske dečke. Tabor bo potekal od 26. junija. do 30. junija. Športne aktivnosti se bodo odvijale v športni dvorani OŠ I. in v Mestnem kopališču Murska Sobota.
... več »

28.05.2018

“Zlato v roke gostiteljem OK SIP Šempeter”

V nedeljo, 27. maja, je v dvorani OŠ Šempeter potekal finalni turnir štirih ekip kadetov, ki je postregel s pravo odbojkarsko poslastico. Na koncu je zlato ostalo v domačih rokah, drugo mesto je zavzela ekipa OK Maribor SGD Strdin, tretje OK Brezovica, nehvaležno četrto mesto pa je pripadalo ekipi OK Panvita Pomgrad.
... več »

21.05.2018

Panvita Pomgrad podprvak, Salonit Anhovo je državni prvak pri starejših dečkih

Panvita Pomgrad podprvak, Salonit Anhovo je državni prvak pri starejših dečkih Na odlično organiziranem F4 turnirju za starejše dečke so slavili domači odbojkarji nad ekipo Panvita Pomgrad. V tekmi za 3. mesto so zmagali kamniški odbojkarji pred ekipo iz Maribora. Fotografije si lahko ogledate v rubriki Foto galerija.
... več »

14.05.2018

Tudi kadeti Panvite Pomgrad v finalu!

Na nadeljskem polfinalnem turnirju kadetov v Murski Soboti so se domači odbojkarji Panvite Pomgrad z dvema zanesljivima zmagama uvrstili v finale! Tam bodo še Brezovica, Maribor in Šempeter.
... več »

07.05.2018

Salonit Anhovo in Panvita Pomgrad v finalu!

Salonit Anhovo in Panvita Pomgrad v finalu! Na nedeljskem polfinalnem turnirju starejših dečkov, ki je potekal v Murski Soboti, so si domači odbojkarji Panvite Pomgrada z drugim mesto zagotovili nastop na finalnem turnirju štirih najboljših ekip. Prvo mesto je osvojila ekipa Salonita Anhovo.
... več »