• Energija plusHelosPetrolPranglImo-RealAvto RajhprofektHakl ITZavarovalnica Triglav, d.d.FrontLab d.o.o.PetrolFrontLab d.o.o.Hakl ITMlinopekPanvitaZavarovalnica Triglav, d.d.VigrosImo-RealIntering holdingZvezdaIntering holdingZavarovalnica Triglav, d.d.Pekarna in kava bar KuzmičKratchowillPanvitaSGPalualpremFrontLab d.o.o.KratchowillSGPEnergija plusJože ŽagarVigrosFrontLab d.o.o.PranglPanvitaPekarna in kava bar KuzmičSGPPanvitaHakl ITPetrolEL PuhanSGPEnergija plusIntering holdingZavarovalnica Triglav, d.d.Avto RajhZvezda


  • SK Pomurje
  • SK Pomurje
  • SK Pomurje


ŠPORTNI KLUB POMURJE DESET
Novice & sveži materiali

18.03.2019

Panvita Pomgrad vs. Črnuče 0:3

Vsega dobro uro in pol igre je tokrat trajal razburljiv in izenačen dvoboj dveh enakovrednih tekmecev, kjer pa so bili na koncu navkljub domačim pričakovanjem uspešnejši odbojkarji Črnuč.
... več »

04.03.2019

Panvita Pomgrad vs. Hoče 3:1

Dobro uro in pol igre so potrebovali odbojkarji Panvite Pomgrada, da so v nervozni in izenačeni tekmi strli odpor žilavega nasprotnika pa čeprav so jih Štajerci na začetku presenetili in dobili uvodni niz. V uvodnem nizu so namreč gostje vodili praktično od začetka do konca in prepričljivo dobili prvi niz kjer je soigralce odlično razigraval nekdanji murkosoboški organizato igre, Urban Drvarič.
... več »

16.02.2019

Panvita Pomgrad vs. ACH Volley Ljubljana 0:3

Favorizirani serijski državni prvaki so tudi v Murski Soboti upravičili sloves favorita in z dodobra premešano zasedbo po vsega dobri uri igre brez posebnih težav ugnali domačo Panvito Pomgrad. Gostujoči trener, Matija Pleško je vseskozi verjel svoji začetni šesterki in ukrepal zgolj po potrebi. V uvodnem nizu je namreč pri izenačenju na 22.točki namesto korektorja Jorija Manthe vstopil Petar Đirlič, ki je zaključil prvi niz.
... več »

10.02.2019

OK Črnuče vs. Panvita Pomgrad

V 15. krogu 1.DOL za moške sta se v Črnučah pomerili moštvi s spodnjega dela lestvice. V dokaj izenačeni tekmi so se svoje tretje zmage v sezoni veselili mladi domači odbojkarji.
... več »

03.02.2019

Panvita Pomgrad vs. OK Krka 1:3

Vsega dobro uro in pol igre izjemno pomembne tekme za obe ekipi je bilo potrebne, da so Novomeščani z zmago v Murski Soboti prehiteli tekmeca tudi na prvoligaški lestvici.
... več »