• Intering holdingFrontLab d.o.o.VigrosAvto RajhPranglPanvitaZavarovalnica Triglav, d.d.SGPPekarna in kava bar KuzmičPanvitaFrontLab d.o.o.Hakl ITMlinopekImo-RealVigrosIntering holdingGeneraliZavarovalnica Triglav, d.d.PetrolIntering holdingSpovanoSGPFrontLab d.o.o.ZvezdaPetrolEnergija plusJože ŽagarPetrolImo-RealSGPKratchowillAltaGeneraliSpovanoZavarovalnica Triglav, d.d.Energija plusFrontLab d.o.o.KratchowillHakl ITPanvitaPekarna in kava bar KuzmičPranglPanvitaZvezdaGeneraliZavarovalnica Triglav, d.d.Intering holdingSGPHakl ITAltaGeneraliAvto Rajh

Novice
 • 21.05.2018

  Panvita Pomgrad podprvak, Salonit Anhovo je državni prvak pri starejših dečkih

  Panvita Pomgrad podprvak, Salonit Anhovo je državni prvak pri starejših dečkih Na odlično organiziranem F4 turnirju za starejše dečke so slavili domači odbojkarji nad ekipo Panvita Pomgrad. V tekmi za 3. mesto so zmagali kamniški odbojkarji pred ekipo iz Maribora. Fotografije si lahko ogledate v rubriki Foto galerija.

 • 14.05.2018

  Tudi kadeti Panvite Pomgrad v finalu!

  Na nadeljskem polfinalnem turnirju kadetov v Murski Soboti so se domači odbojkarji Panvite Pomgrad z dvema zanesljivima zmagama uvrstili v finale! Tam bodo še Brezovica, Maribor in Šempeter.

 • 07.05.2018

  Salonit Anhovo in Panvita Pomgrad v finalu!

  Salonit Anhovo in Panvita Pomgrad v finalu! Na nedeljskem polfinalnem turnirju starejših dečkov, ki je potekal v Murski Soboti, so si domači odbojkarji Panvite Pomgrada z drugim mesto zagotovili nastop na finalnem turnirju štirih najboljših ekip. Prvo mesto je osvojila ekipa Salonita Anhovo.

 • 01.05.2018

  V boj za finale pred domačimi gledalci

  Prihajajoči nedelji bosta v Murski Soboti odigrana polfinalna turnirja v kategoriji starejših dečkov in kadetov, kjer se bodo za finale potegovali tudi mladi odbojkarji Panvite Pomgrada, ki so minuli vikend dobro formo potrdili v Kranju.

 • 25.04.2018

  Mini odbojka

  V nedeljo, 22. 4. 2018, so se odigrale tekme Državnega prvenstva v mini odbojki v Mežici.

 • 22.04.2018

  Panvita Pomgrad sezono končala na 4. mestu

  V Murski Soboti po izenačenju v nizih na 2:2 srečnejši Salonit, ki se tako tudi po drugi zmagi v malem finalu proti Panviti Pomgrad veseli tretjega mesta v aktualni sezoni, na svoj račun pa so tokrat prišli predvsem gledalci.

 • 18.04.2018

  Salonit Anhovo vs. Panvita Pomgrad 3:0

  Odbojkarji Salonita Anhovo so na prvi tekmi za 3. mesto v 1. DOL za moške v Kanalu premagali ekipo Panvita Pomgrad z rezultatom 3:0 (24, 19, 13). Druga tekma v boju za bron bo na sporedu v soboto 21.04. ob 19:00 uri v Murski Soboti.