• KratchowillKratchowillPekarna in kava bar KuzmičZvezdaHakl ITVigrosSpovanoImo-RealZavarovalnica Triglav, d.d.Intering holdingAvto RajhImo-RealIneaPanvitaGeneraliFrontLab d.o.o.AltaZavarovalnica Triglav, d.d.Pekarna in kava bar KuzmičGeneraliZavarovalnica Triglav, d.d.VigrosSGPHakl ITJože ŽagarIntering holdingPanvitaPranglFrontLab d.o.o.PranglGeneraliAvto RajhSGPFrontLab d.o.o.MlinopekDanfosSGPKratchowillPetrolZvezdaGeneraliSGPDanfosPetrolHakl ITFrontLab d.o.o.IneaPanvitaZavarovalnica Triglav, d.d.SpovanoAltaIntering holdingPanvitaDanfosDanfosPetrol

Novice
 • 23.09.2017

  Sedmi turnir, četrtič kot Avto Rajh Open

  Športni klub Pomurje deset Panvita Pomgrad Murska Sobota je organizator dvodnevnega odbojkarskega turnirja Avto Rajh open v Športni dvorani Osnovne šole I Murska Sobota. Sodelujejo štiri ekipe: Panvita Pomgrad Murska Sobota, Fino Kaposvar z Madžarske, Ason Orange volley iz francoskega mesta Orange in Odbojkarski klub Maribor.

 • 18.09.2017

  Pred vrati je odbojkarski turnir Avto Rajh Open

  Pred vrati je odbojkarski turnir Avto Rajh Open Vse ljubitelje odbojke vabimo na ogled turnirja, ki se bo pričel v petek, 22. 9. 2017 ob 17.00 uri in zaključil v soboto, 23. 9. 2017. Turnir bo odigran v športni dvorani OŠ I M. Sobota - VSTOP PROST!

 • 16.09.2017

  Panvita Pomgrad zasedla tretje mesto na turnirju v Zagrebu

  Panvita Pomgrad se je udeležila pripravljalnega turnirja v Zagrebu kateri je potekal danes in včeraj.

 • 06.09.2017

  Vpis novih članov

  Vpisujemo nove člane v sezoni 2017/18. Dečki, letnik 2005 in mlajši, pridružite se nam na treningu, preverite, če ste iz pravega testa in se pridružite naši ekipi. Prvi trening že ta torek, 5. 9. 2017, ob 15.30 na OŠ I Murska Sobota. S treningi lahko pričnete tudi kadarkoli tekom sezone. Za vsa vprašanja vam je na voljo trener mlajših selekcij, Miloš Bavec, M: 031 343 719.

 • 25.05.2017

  Vestnikov odbojkarski tabor OK Panvita Pomgrad

  Vestnikov odbojkarski tabor OK Panvita Pomgrad OK Panvita Pomgrad bo v sodelovanju z Vestnikom organiziral odbojkarski tabor za osnovnošolske dečke. Tabor bo potekal od 10. julija. do 14. julija. Športne aktivnosti se bodo odvijale v športni dvorani OŠ I. in v Mestnem kopališču Murska Sobota.

 • 09.05.2017

  Panvita Pomgrad mini odbojka zaključila z tekmovanji

  Panvita Pomgrad mini odbojka zaključila z tekmovanji V nedeljo, 7. 5., se je v Hočah odigral turnir za mesta državnega prvenstva v mini odbojki za dečke.

 • 23.04.2017

  Polfinalni turnir starejših dečkov (M. Sobota, OŠ1)

  Na polfinalnem turnirju starejših dečkov v Murski Soboti je med štirimi ekipami imela na koncu največ uspeha zasedba Brezovice. V dodatni tekmi za nastop v finalu pa je bil Benquick Volley boljši od Hoč. Domača Panvito Pomgrad je na turnirju zasedla zadnje, četrto mesto.