• Energija plusVigrosHakl ITVigrosPanvitaZvezdaPetrolMlinopekSpovanoalualpremZvezdaJože ŽagarPekarna in kava bar KuzmičIntering holdingHelosHakl ITSpovanoAvto RajhHakl ITEnergija plusZavarovalnica Triglav, d.d.PranglKratchowillPetrolEL PuhanZavarovalnica Triglav, d.d.SGPFrontLab d.o.o.profektAvto RajhFrontLab d.o.o.SGPFrontLab d.o.o.KratchowillZavarovalnica Triglav, d.d.PetrolFrontLab d.o.o.SGPPanvitaPekarna in kava bar KuzmičSGPIntering holdingEnergija plusImo-RealIntering holdingImo-RealPranglPanvitaPanvitaZavarovalnica Triglav, d.d.

Novice
 • 10.12.2018

  Vabilo na tekmo Panvita Pomgrad vs. OK Maribor

  Vabilo na tekmo Panvita Pomgrad vs. OK Maribor Ljubiteljice in ljubitelji odbojke pozor! Pred vrati je še zadnja tekma v letošnjem koledarskem letu.

 • 09.12.2018

  Panvita Pomgrad slavila v Hočah

  Panvita Pomgrad slavila v Hočah Odbojkarji Panvite Pomgrada so v gosteh premagali odbojkarje Hoč.

 • 01.12.2018

  Panvita Pomgrad po hrabrem začetku zmago prepustila Kamničanom

  Panvita Pomgrad po hrabrem začetku zmago prepustila Kamničanom Favorizirani Kamničani so v Murski Soboti po slabi uri in pol igre rutinirano opravili z domačo Panvito Pomgrad, pa čeprav je bila tekma dejansko bolj izenačena kot na koncu pokaže končni rezultat. Še posebej v uvodnih dveh nizih, ki sta se končala na razliko, pri čemer pa so v končnici obeh nizov vseskozi vodili Kamničani z občutno daljšo klopjo kot Sobočani.

 • 26.11.2018

  Panvita Pomgrad vs. Calcit Volley

  Panvita Pomgrad vs. Calcit Volley Odbojkarje Panvite Pomgrad čaka še ena zelo pomembna tekma, derbi kroga, pomerili se bodo s Calcitom Volley iz Kamnika.

 • 24.11.2018

  Panvita Pomgrad odščipnila set ACH Volleyu

  V 7. krogu državnega prvenstva sta se pomerili ekipi ACH Volley Ljublana in Panvita Pomgrad. Panvita Pomgrad je slovenskim prvakom ušpičnila set. Zmage so se veselili Ljubljančani s 3:1 (20,-16,20,15).

 • 17.11.2018

  Panvita Pomgrad nadiigrala odbojkarje Črnuč

  Panvita Pomgrad nadiigrala odbojkarje Črnuč Sobočani so popoldansko sobotno tekmo proti Črnučam dobili prepričljivo in brez posebnih težav za kar so potrebovali vsega dobro uro igre. Panvita Pomgrad je namreč omenjeni obračun odigrala ravno toliko kot je bilo potrebno, saj je bila razlika v kakovosti med tekmecema tokrat več kot očitna.

 • 12.11.2018

  Sklonjenih glav iz Novega mesta

  Sklonjenih glav iz Novega mesta V petem krogu 1.DOL za moške ste se v Novem mestu pomerila domača Krka in Panvita Pomgrad. Druga letošnja zmage so se razveselili Krkaši z rezultatom 3:1 (22,16,-21,22).