• PanvitaSGPPanvitaMlinopekPanvitaEnergija plusZvezdaSpovanoPetrolFrontLab d.o.o.GeneraliSGPZavarovalnica Triglav, d.d.Avto RajhVigrosPekarna in kava bar KuzmičIntering holdingAltaSGPHakl ITSGPGeneraliHakl ITFrontLab d.o.o.PanvitaVigrosZvezdaFrontLab d.o.o.PranglIntering holdingSpovanoImo-RealPanvitaEnergija plusAvto RajhHakl ITPranglIntering holdingKratchowillFrontLab d.o.o.GeneraliJože ŽagarAltaKratchowillImo-RealPetrolPekarna in kava bar KuzmičZavarovalnica Triglav, d.d.PetrolGeneraliZavarovalnica Triglav, d.d.Zavarovalnica Triglav, d.d.

Novice 09.05.2017

Panvita Pomgrad mini odbojka zaključila z tekmovanji

Panvita Pomgrad mini odbojka zaključila z tekmovanji
V nedeljo, 7. 5., se je v Hočah odigral turnir za mesta državnega prvenstva v mini odbojki za dečke. V vlogi nasprotnikov smo se zopet srečali z domačini, s katerimi smo se pomerili že petič to sezono in jih prvič premagali na domačem terenu. Za končno 13. mesto smo se borili tudi z odbojkarji Krke, ki pa so se izkazali za premočnega tekmeca. Še do polovice prvega seta je bil rezultat izenačen, a smo zaradi lastnih napak odbojkarji Panvite Pomgrada igrali v krču in omogočili tekmecu, da povede. Krča se nikakor niso mogli otresti in tako so do zmage prišli Dolenjci. Nakar smo v drugi tekmi odbojkarji Panvite Pomgrada strnili svoje vrste in smo se predstavili v dobri luči, do točk smo prihajali z izdelanimi napadi in udarci. Sezono smo zaključili na končnem 14. mestu (od 33 ekip). 
 
Čestitke vsem igralcem za prikazano igro! Bravo Panvita Pomgrad
 
Za  Panvito Pomgrad so zaigrali:  Tine Muraus, Jure Horvat, Tejo Žuman, Aljoša Pertoci, Gal Marič, Mark Kegelj, Mitja Dolamič  in Urban Rajnar.