• Zavarovalnica Triglav, d.d.PetrolSpovanoPranglGeneraliAvto RajhFrontLab d.o.o.Hakl ITPanvitaPranglPanvitaHakl ITAltaPekarna in kava bar KuzmičSGPMlinopekKratchowillZavarovalnica Triglav, d.d.SGPVigrosAvto RajhZavarovalnica Triglav, d.d.GeneraliHakl ITEnergija plusKratchowillGeneraliZavarovalnica Triglav, d.d.PetrolImo-RealSGPFrontLab d.o.o.PetrolJože ŽagarIntering holdingPekarna in kava bar KuzmičPanvitaZvezdaEnergija plusGeneraliSGPFrontLab d.o.o.Zavarovalnica Triglav, d.d.AltaFrontLab d.o.o.ZvezdaImo-RealSpovanoPanvitaIntering holdingVigrosIntering holding

Novice 25.05.2017

Vestnikov odbojkarski tabor OK Panvita Pomgrad

Vestnikov odbojkarski tabor OK Panvita Pomgrad

OK Panvita Pomgrad bo v sodelovanju z Vestnikom organiziral odbojkarski tabor za osnovnošolske dečke.

 

Tabor bo potekal od 10. julija. do 14. julija. Športne aktivnosti se bodo odvijale v športni dvorani OŠ I. in v Mestnem kopališču Murska Sobota.

 

Na tabor so vabljeni vsi osnovnošolski dečki, ki so odbojko že igrali, pa tudi tisti, ki jo želijo začeti igrati. Aktivnosti petdnevnega tabora bodo potekale od 8.00 do 15.00. Dečkom bomo omogočili vsakodnevni trening odbojke, ki bo prilagojen starosti otrok. Poleg treninga bodo na sporedu tudi druge aktivnosti, kot so kopanje, animacije, kino in odbojka na mivki. Za malico in kosilo je poskrbljeno.

 

Cena tabora je 50 €, sedanji in novi naročniki Vestnika pa dobijo 20 % popust.

 

Vsak udeleženec tabora bo prejel tudi spominsko majico.

 

Za več informacij kliknite na: