• FrontLab d.o.o.MlinopekKratchowillSGPAltaPetrolalualpremIntering holdingPanvitaPekarna in kava bar KuzmičPetrolZvezdaGeneraliVigrosPanvitaZavarovalnica Triglav, d.d.profektFrontLab d.o.o.Intering holdingSGPFrontLab d.o.o.PanvitaPranglAltaHelosZavarovalnica Triglav, d.d.SpovanoPekarna in kava bar KuzmičJože ŽagarImo-RealHakl ITVigrosAvto RajhZavarovalnica Triglav, d.d.FrontLab d.o.o.PetrolZavarovalnica Triglav, d.d.GeneraliZvezdaIntering holdingEnergija plusHakl ITImo-RealAvto RajhEL PuhanHakl ITGeneraliSGPGeneraliEnergija plusSpovanoFrontLab d.o.o.PranglKratchowillPanvitaSGP

Novice 12.12.2017

Panvita Pomgrad po vstopnico za finalni turnir

Panvita Pomgrad po vstopnico za finalni turnir

Jutri bo na sporedu druga tekma četrtfinala pokala Slovenije v odbojki.

 

V Murski Soboti bo domača Panvita Pomgrad gostila Triglav iz Kranja.

 

Športna dvorana prve osnovne šole v Murski Soboti bo jutri ob 20.00 prizorišče povratne tekme četrtfinala pokala Slovenije. Panvita Pomgrad bo pred svojimi navijači namreč iskala zmago in napredovanje na zaključni turnir štirih najboljših ekip.

 

Prvo tekmo so odbojkarji iz Kranja dobili s 3 : 0, Panvita Pomgrad pa na domačem terenu potrebuje zmago s 3 : 0 ali 3 : 1. V tem primeru bi bil nato odigran zlati niz. V primeru, da se srečanje konča z zmago Panvite Pomgrad s 3 : 2, se na finalni turnir uvrstijo Triglavani.