• Intering holdingAvto RajhIntering holdingSGPZvezdaEnergija plusAltaHakl ITIntering holdingSGPMlinopekPekarna in kava bar KuzmičFrontLab d.o.o.SpovanoZavarovalnica Triglav, d.d.FrontLab d.o.o.Zavarovalnica Triglav, d.d.SGPPanvitaAltaFrontLab d.o.o.GeneraliVigrosKratchowillJože ŽagarPekarna in kava bar KuzmičZavarovalnica Triglav, d.d.GeneraliHakl ITPetrolPanvitaGeneraliImo-RealSpovanoZavarovalnica Triglav, d.d.PetrolImo-RealPanvitaKratchowillPranglFrontLab d.o.o.Energija plusGeneraliPranglIntering holdingVigrosPetrolAvto RajhSGPZvezdaHakl ITPanvita

Novice 12.12.2017

Panvita Pomgrad po vstopnico za finalni turnir

Panvita Pomgrad po vstopnico za finalni turnir

Jutri bo na sporedu druga tekma četrtfinala pokala Slovenije v odbojki.

 

V Murski Soboti bo domača Panvita Pomgrad gostila Triglav iz Kranja.

 

Športna dvorana prve osnovne šole v Murski Soboti bo jutri ob 20.00 prizorišče povratne tekme četrtfinala pokala Slovenije. Panvita Pomgrad bo pred svojimi navijači namreč iskala zmago in napredovanje na zaključni turnir štirih najboljših ekip.

 

Prvo tekmo so odbojkarji iz Kranja dobili s 3 : 0, Panvita Pomgrad pa na domačem terenu potrebuje zmago s 3 : 0 ali 3 : 1. V tem primeru bi bil nato odigran zlati niz. V primeru, da se srečanje konča z zmago Panvite Pomgrad s 3 : 2, se na finalni turnir uvrstijo Triglavani.