• Pekarna in kava bar KuzmičSGPAvto RajhHakl ITIntering holdingEnergija plusPetrolPanvitaVigrosFrontLab d.o.o.Jože ŽagarMlinopekKratchowillAvto RajhprofektZavarovalnica Triglav, d.d.SGPalualpremZvezdaEL PuhanPetrolZavarovalnica Triglav, d.d.PranglImo-RealPetrolVigrosHakl ITImo-RealEnergija plusPanvitaPekarna in kava bar KuzmičZavarovalnica Triglav, d.d.Hakl ITPanvitaPranglFrontLab d.o.o.SGPKratchowillIntering holdingSGPFrontLab d.o.o.ZvezdaPanvitaFrontLab d.o.o.Pekarna in kava bar KuzmičZavarovalnica Triglav, d.d.HelosIntering holding

Novice 28.01.2018

Panvita Pomgrad : Triglav Kranj 3:0

Panvita Pomgrad : Triglav Kranj 3:0

Kranjčani so v pokalu izločili soboške odbojkarje, ki so bili tokrat še dodatno motivirani, da se gostom oddolžijo in da točke ostanejo v Prekmurju. Po izenačenem začetku so pobudo prevzeli odbojkarji Panvite Pomgrad in po servisu Flisarja je bilo 7:4. V nadaljevanju so gostje ujeli priključek, izenačili na 12:12 in na drugi tehnični odmor odšli z minimalno prednostjo.

V končnico prvega nizo so bolje vstopili domačini, ki so izničili zaostanek dveh točk in po točki Bogožalca povedli z 19:18. Gostje so reagirali s polminutnim odmorom, ki pa ni pomagal, saj je Panvita Pomgrad po uspešnem napadu Gruta povedla s 23:21. Napaka domačinov je botrovala izenačenju na 23:23, v napeti končnici pa je po dveh uspešnih napadih Javornika niz na razliko pripadel Sobočanom.

Drugi niz so bolje začeli Gorenjci, ki so povedli s 3:0, vendar so domačini hitro postavili stvari na svoje mesto in po zaslugi Flisarja in Gruta povedli z 10:7. Gostujoči trener Rob je skušal ustaviti nalet Panvite Pomgrad s polminutnim odmorom, vendar ni zaleglo. Ob drugem tehničnem odmoru so domačini vodili s 16:12, kasneje že 18:12. Odpor gostov je bil strt, končni rezultat drugega niz pa 25:16. Kranjčani so tretji niz začeli z Jenkom v postavi, ki je zamenjal Rezarja, medtem ko Topovšek ni imel razloga, da bi menjal.

Rahlo pobudo je tudi v tretjem nizu imela Panvita Pomgrad, ki je na prvi tehnični odmor odšla s prednostjo dveh točk. Gostje so uspeli izenačiti na 12:12, domači pa so po dvojnem bloku Bogožalca in Javornika povedli s 15:13. Tudi po drugem tehničnem odmoru so domači odbojkarji bili boljši, po še enem uspešnem napadu Gruta so povedli z 19:16.

Sledila je napaka Panvite Pomgrad, ki je goste približala na dve točki zaostanka, vendar je nato Bogožalec s točko v napadu ter nato še v navezi s Flisarjem v bloku domačinom priboril prednost, ki je do konca niza več niso zapravili. Končni rezultat 25:21 za zanesljivih in zasluženih 3:0.

Panvita Pomgrad : Triglav Kranj  3:0
Set 1   27:25 / Set 2   25:16 / Set 3   25:21

Postava in točke za Panvito Pomgrad so dosegli: Bogožalec 15, Grut 14, Javornik 12, Flisar 10, Rojnik 5, Kasnik 2, Hrastovec, Pečnik, Banič, Ratkai S., Felkar, Ratkai J. in Bedrač

Postava in točke za Triglav Kranj so dosegli: Kos Gal 10, Bregant 8, Mali 5, Kök 5, Tučen 4, Lužovec 2, Jenko 2, Rezar 2, Bošnjak 1, Tomar, ; Permuš, Stolžnik, Beravs in Maček