• MlinopekPekarna in kava bar KuzmičIntering holdingImo-RealPetrolHakl ITalualpremPetrolPranglHakl ITZavarovalnica Triglav, d.d.Hakl ITAvto RajhZavarovalnica Triglav, d.d.Energija plusFrontLab d.o.o.PanvitaSGPEnergija plusprofektHelosSGPIntering holdingEL PuhanMlinopekZvezdaPekarna in kava bar KuzmičZvezdaZavarovalnica Triglav, d.d.PanvitaSGPJože ŽagarPanvitaImo-RealVigrosKratchowillFrontLab d.o.o.PanvitaVigrosFrontLab d.o.o.Zavarovalnica Triglav, d.d.KratchowillAvto RajhPranglPetrolSGPIntering holdingFrontLab d.o.o.

Novice 11.02.2018

Odbojkarji Panvite Pomgrada z zmago iz Nove Gorice

Odbojkarji Panvite Pomgrada z zmago iz Nove Gorice

 

GEN-I Volley - Panvita Pomgrad 0:3

 

Odbojkarji Panvite Pomgrada so v Novi Gorici odigrali tekmo 16.kroga 1. DOL proti ekipi GEN-I Volley in slavili z rezultatom 3:0 (23, 14, 21 ).

 

Začetna postava GEN-I Volley: Paliska, Gadnik, Marc (L), Filiputti, Perovič, Nanut, Godnič, Marušič, Krašna

 

Začetna postava Panvita Pomgrad: Grut, Rojnik, Flisar, Javornik, Bogožalec, Hrastovec (L), Kasnik

 

Panvita Pomgrad je v Novi Gorici vknjižila že drugo zaporedno zmago in tako potrdila tretje mesto. Prvi set sta obe ekipi začeli precej izenačeno in obetala se je dobra odbojkarska predstava. Goričani so igrali brez poškodovanega Komela, ekipi pa se je pridružil izkušeni Gadnik. Ekipi sta bili izenačeni, na obeh straneh so svojo nalogo dobro opravili blokerji in obrambni igralci in gledalci so videli nekaj dobrih napadalnih in obrambnih akcij. Po napetem nizu je bila zbranost na strani gostujoče ekipe Panvite Pomgrad in set se je zaključil v prid gostov.

 

Začetek drugega seta so domačini popolnoma popustili in do prvega tehničnega odmora so si odbojkarji Panvite Pomgrada priigrali prednost, ki so jo do drugega tehničnega odmora še povečali. Domačini nikakor niso sestavili homogene igre, Panvita Pomgrad je dobro odigrala v bloku in uspešno ustavljala izkušenega Gadnika in Palisko. Do konca seta so še samo povečali razliko in domačo ekipo pustili na 14. točki.

 

Tretji set je obetal boljšo igro, do prvega tehničnega odmora so se domači igralci dobro upirali, vendar so po drugem tehničnem odmoru domačini napravili preveč napak da bi lahko ogrozili dobro razpoložene odbojkarje Panvite Pomgrada.

 

Panvita Pomgrad je tako vknjižila že drugo zaporedno zmago in potrdila tretje mesto v 1. DOL. 

 

V soboto, 17.02.2018 se bo v domači dvorana ob 19.00 uri pomerila proti vedno neugodnim odbojkarjem Calcit Volleyu iz Kamnika.

 

Vljudno vabljeni!