• Hakl ITPetrolKratchowillPetrolprofektPranglSGPHakl ITZavarovalnica Triglav, d.d.SGPAvto RajhPanvitaAvto RajhFrontLab d.o.o.Zavarovalnica Triglav, d.d.ZvezdaFrontLab d.o.o.VigrosFrontLab d.o.o.Intering holdingPekarna in kava bar KuzmičPranglMlinopekIntering holdingalualpremZavarovalnica Triglav, d.d.Intering holdingJože ŽagarPanvitaSGPZvezdaFrontLab d.o.o.HelosZavarovalnica Triglav, d.d.Hakl ITKratchowillPekarna in kava bar KuzmičEnergija plusHakl ITPanvitaSGPImo-RealEnergija plusPanvitaImo-RealVigrosEL PuhanPetrol

Novice 31.12.2018

Slovenski mladinci srednjeevropski prvaki v odbojki - med ključnimi igralci tudi dva člana OK Panvite Pomgrad

Slovenski mladinci srednjeevropski prvaki v odbojki - med ključnimi igralci tudi dva člana OK Panvite Pomgrad
V Mariboru se je od 28.12. do 30.12. odvijal srednjeevropski turnir mladinskih odbojkarskih reprezentanc MEVZA za dečke letnik 2001 in mlajše. 
 
V prvi postavi reprezentance sta se odlično odrezala tudi dva člana OK Panvite Pomgrada.
 
David Novak (libero) in Žan Bedrač (centralni bloker) sta prispevala levji delež k skupni zmagi slovenske reprezentance, ki je turnir zaključila neporažena, celo brez izgubljenega seta. 
 
V ekipnem delu so mladinci z 3:0 odpravili Hrvaško, Madžarsko, Slovaško in češko, v finalu pa še enkrat Češko in se veselili srednjeevropskega naslova.
 
Žan Bedrač: "Prigoda v reprezentanci mi je bila zelo posebna izkušnja. Že samo povabilo me je presenetilo, a sem vedel, da bo potrebnega veliko truda, da se izkažem. Dal sem vse od sebe in obrestovalo se je, v žep pa sem dal svojo prvo medaljo."
 
David Novak "Vedno mi je v čast obleči slovenski dres in zastopati svojo državo. V tej akciji in turnirju smo fantje dokazali da se lahko v kratkem času s trdim delom, poslušnostjo, disciplino ter medsebojnim razumevanjem kosamo tudi z najboljšimi reprezentancami v Evropi. Zelo sem ponosen na fante in celotno ekipo, osvojil pa sem tudi svojo prvo reprezentančno medaljo, kar sem zelo vesel."