• Pekarna in kava bar KuzmičJože ŽagarIntering holdingMlinopekPekarna in kava bar KuzmičFrontLab d.o.o.VigrosPanvitaAltaPranglSGPGeneraliFrontLab d.o.o.Zavarovalnica Triglav, d.d.PanvitaSGPKratchowillPanvitaSGPSpovanoEnergija plusZvezdaPetrolPranglZavarovalnica Triglav, d.d.Intering holdingHakl ITPekarna in kava bar KuzmičEnergija plusSpovanoGeneraliPetrolAvto RajhHakl ITZvezdaPetrolImo-RealHakl ITZavarovalnica Triglav, d.d.PanvitaGeneraliAvto RajhFrontLab d.o.o.Intering holdingAltaFrontLab d.o.o.VigrosGeneraliImo-RealKratchowillSGPZavarovalnica Triglav, d.d.

Novice
 • 04.04.2018

  Starejši dečki Panvite Pomgrad v polfinalu!

  Starejši dečki Panvite Pomgrad v polfinalu! Kar dve selekciji mladih odbojkarjev Panvite Pomgrad na polfinalnem turnirju najboljših osmih ekip v državi je lep dosežek in potrditev dobrega dela z mladimi, v klubu pa se bomo potrudili, da bi kakšen polfinalni turnir organizirali v Murski Soboti.

 • 29.03.2018

  Zmaga, ki šteje dvojno

  Odbojkarji Panvite Pomgrada so v zadnjem krogu modre skupine pred domačimi gledalci s 3:1 (17, 27, -23, 28) v nizih premagali Maribor in si s tem zagotovili prednost domačega terena v četrtfinalu, kjer jih čakajo prav odbojkarji iz štajerske prestolnice.

 • 27.03.2018

  Kadeti Panvite Pomgrad v polfinalu!

  Kadeti Panvite Pomgrad v polfinalu! Kadeti Panvite Pomgrad so se po zmagi nad Črnučami ACH II uvrstili na polfinalni turnir. V skupini A vzhod so zasedli 4. mesto in si tako zagotovili vstopnico za polfinale, kjer bo igralo 8 najboljših ekip v državi.

 • 26.03.2018

  Panvita Pomgrad vs. ACH Volley Ljubljana 0:3

  Vsega dobro uro igre so tokrat potrebovali odbojkarji ACH-ja, da so v Murski Soboti pred lepo polno domačo dvorano ugnali zdesetkane Sobočane.

 • 19.03.2018

  Salonit Anhovo vs. Panvita Pomgrad 3:2

  Odbojkarji Salonita Anhovo so na tekmi 3. kroga Modre skupine 1. DOL za moške v Kanalu premagali ekipo Panvita Pomgrad z rezultatom 3:2 (24, -22, -21, 17, 12).

 • 08.03.2018

  Panvita Pomgrad z zmago iz Hoč

  Odbojkarji Panvite Pomgrad so v 2. krogu modre skupine 1. DOL za moške v VŠD Hoče s 3:0 (-21, -20, -25) premagali ekipo Hoč in se tako oddolžili za poraz pred desetimi dnevi.

 • 04.03.2018

  Calcit Volley slavil v Murski Soboti

  Slabi dve uri igre v Murski Soboti so tokrat potrebovali izkušenejši Kamničani, da so ugnali Sobočane in se jim tako v uvodni tekmi končnice državnega prvenstva v modri skupini oddolžili za zadnji ligaški poraz.