• alualpremHakl ITFrontLab d.o.o.SpovanoZvezdaSGPSpovanoImo-RealHakl ITPetrolZavarovalnica Triglav, d.d.PetrolZavarovalnica Triglav, d.d.PranglSGPZvezdaPanvitaPranglPekarna in kava bar KuzmičPanvitaVigrosIntering holdingAvto RajhHakl ITFrontLab d.o.o.Zavarovalnica Triglav, d.d.Intering holdingKratchowillJože ŽagarAvto RajhFrontLab d.o.o.PanvitaIntering holdingMlinopekPetrolImo-RealVigrosalualpremSGPKratchowillHelosprofektEnergija plusPanvitaPekarna in kava bar KuzmičSGPZavarovalnica Triglav, d.d.FrontLab d.o.o.EL PuhanEnergija plus

Novice
 • 05.06.2018

  Vestnikov odbojkarski tabor OK Panvita Pomgrad

  OK Panvita Pomgrad bo v sodelovanju z Vestnikom organiziral odbojkarski tabor za osnovnošolske dečke. Tabor bo potekal od 26. junija. do 30. junija. Športne aktivnosti se bodo odvijale v športni dvorani OŠ I. in v Mestnem kopališču Murska Sobota.

 • 28.05.2018

  “Zlato v roke gostiteljem OK SIP Šempeter”

  V nedeljo, 27. maja, je v dvorani OŠ Šempeter potekal finalni turnir štirih ekip kadetov, ki je postregel s pravo odbojkarsko poslastico. Na koncu je zlato ostalo v domačih rokah, drugo mesto je zavzela ekipa OK Maribor SGD Strdin, tretje OK Brezovica, nehvaležno četrto mesto pa je pripadalo ekipi OK Panvita Pomgrad.

 • 21.05.2018

  Panvita Pomgrad podprvak, Salonit Anhovo je državni prvak pri starejših dečkih

  Panvita Pomgrad podprvak, Salonit Anhovo je državni prvak pri starejših dečkih Na odlično organiziranem F4 turnirju za starejše dečke so slavili domači odbojkarji nad ekipo Panvita Pomgrad. V tekmi za 3. mesto so zmagali kamniški odbojkarji pred ekipo iz Maribora. Fotografije si lahko ogledate v rubriki Foto galerija.

 • 14.05.2018

  Tudi kadeti Panvite Pomgrad v finalu!

  Na nadeljskem polfinalnem turnirju kadetov v Murski Soboti so se domači odbojkarji Panvite Pomgrad z dvema zanesljivima zmagama uvrstili v finale! Tam bodo še Brezovica, Maribor in Šempeter.

 • 07.05.2018

  Salonit Anhovo in Panvita Pomgrad v finalu!

  Salonit Anhovo in Panvita Pomgrad v finalu! Na nedeljskem polfinalnem turnirju starejših dečkov, ki je potekal v Murski Soboti, so si domači odbojkarji Panvite Pomgrada z drugim mesto zagotovili nastop na finalnem turnirju štirih najboljših ekip. Prvo mesto je osvojila ekipa Salonita Anhovo.

 • 01.05.2018

  V boj za finale pred domačimi gledalci

  Prihajajoči nedelji bosta v Murski Soboti odigrana polfinalna turnirja v kategoriji starejših dečkov in kadetov, kjer se bodo za finale potegovali tudi mladi odbojkarji Panvite Pomgrada, ki so minuli vikend dobro formo potrdili v Kranju.

 • 25.04.2018

  Mini odbojka

  V nedeljo, 22. 4. 2018, so se odigrale tekme Državnega prvenstva v mini odbojki v Mežici.