• Jože ŽagarPanvitaPetrolJože ŽagarFrontLab d.o.o.SGPKratchowillPanvitaZvezdaAvto RajhGeneraliSGPAltaGeneraliPranglIntering holdingPetrolVigrosPanvitaSpovanoEnergija plusSGPZavarovalnica Triglav, d.d.ZvezdaImo-RealKratchowillZavarovalnica Triglav, d.d.Energija plusSGPPanvitaAvto RajhMlinopekFrontLab d.o.o.Pekarna in kava bar KuzmičIntering holdingHakl ITFrontLab d.o.o.Hakl ITAltaGeneraliZavarovalnica Triglav, d.d.VigrosZavarovalnica Triglav, d.d.PranglPekarna in kava bar KuzmičFrontLab d.o.o.PetrolHakl ITGeneraliImo-RealIntering holdingSpovano

Novice
 • 16.12.2017

  Panvita Pomgrad z zmago potrdila drugo mesto

  Odbojkarji Panvite Pomgrada so v tekmi 11. kroga 1. DOL v Murski Soboti ugnali odbojkarje Krke s rezultatom 3:1 (25:16, 25:13, 23:25, 25:16).

 • 14.12.2017

  Panvita Pomgrad obstala v četrtfinalu

  Panvita Pomgrad obstala v četrtfinalu Po porazu na prvi tekmi so bili soboški odbojkarji blizu izenačenju in zlatemu nizu, vendar se na koncu ni izšlo. Po vodstvu z 2:1 v nizih je odločilen četrti niz pripadel Triglavu, ki se je na koncu veselil zmage in napredovanja na finalni turnir pokala Slovenije.

 • 12.12.2017

  Panvita Pomgrad po vstopnico za finalni turnir

  Panvita Pomgrad po vstopnico za finalni turnir Jutri bo na sporedu druga tekma četrtfinala pokala Slovenije v odbojki. V Murski Soboti bo domača Panvita Pomgrad gostila Triglav iz Kranja.

 • 11.12.2017

  Panvita Pomgrad sklonjenih glav iz Maribora

  Panvita Pomgrad je v desetem krogu 1. DOL gostovala v Mariboru in doživela še drugi letošnji poraz proti odbojkarjem Maribora.

 • 02.12.2017

  Panvita Pomgrad premagala odbojkarje Hoč

  V Murski Soboti so domači odbojkarji Panvite Pomgrada strli odpor neugodnega nasprotnika šele po dobrih dveh urah enakovredne igre, pa čeprav je na začetku kazalo povsem drugače. Sobočani so namreč brez obolelega prvega trenerja, Dejana Fujsa in poškodovanega kapetana, Gorazda Flisarja odlično odprli tekmo in ekspresno dobili prvi niz v katerem žilavim Hočanom praktično niso pustili dihati in so jim prepustili vsega 15 točk.

 • 30.11.2017

  Triglav Kranj je zasnežil Panvito Pomgrad

  Triglav Kranj je zasnežil Panvito Pomgrad Na prvi četrtfinalni tekmi Pokala Slovenije med Triglavom in Panvito Pomgrad je bila slika povsem nasprotna kot na prvenstvenem obračunu istih tekmecev.

 • 23.11.2017

  Panvita Pomgrad premagala aktualne pokalne prvake

  Panvita Pomgrad premagala aktualne pokalne prvake Odbojkarji Calcit Volleyja so v vnaprej odigrani tekmi osmega kroga 1. DOL za moške pred svojimi navijači izgubili s Panvito Pomgrad z 1:3 (22, -23, -23, -22).