• Avto RajhZvezdaMlinopekGeneraliPranglSpovanoZavarovalnica Triglav, d.d.PanvitaGeneraliPanvitaSGPPanvitaZvezdaFrontLab d.o.o.Zavarovalnica Triglav, d.d.FrontLab d.o.o.SGPEnergija plusJože ŽagarImo-RealIntering holdingSGPIntering holdingSpovanoPetrolHakl ITVigrosKratchowillAvto RajhAltaPranglKratchowillAltaVigrosPanvitaIntering holdingZavarovalnica Triglav, d.d.PetrolZavarovalnica Triglav, d.d.Pekarna in kava bar KuzmičPetrolImo-RealEnergija plusFrontLab d.o.o.GeneraliHakl ITGeneraliHakl ITFrontLab d.o.o.Pekarna in kava bar KuzmičSGPAvto Rajh

Novice
 • 11.12.2017

  Panvita Pomgrad sklonjenih glav iz Maribora

  Panvita Pomgrad je v desetem krogu 1. DOL gostovala v Mariboru in doživela še drugi letošnji poraz proti odbojkarjem Maribora.

 • 02.12.2017

  Panvita Pomgrad premagala odbojkarje Hoč

  V Murski Soboti so domači odbojkarji Panvite Pomgrada strli odpor neugodnega nasprotnika šele po dobrih dveh urah enakovredne igre, pa čeprav je na začetku kazalo povsem drugače. Sobočani so namreč brez obolelega prvega trenerja, Dejana Fujsa in poškodovanega kapetana, Gorazda Flisarja odlično odprli tekmo in ekspresno dobili prvi niz v katerem žilavim Hočanom praktično niso pustili dihati in so jim prepustili vsega 15 točk.

 • 30.11.2017

  Triglav Kranj je zasnežil Panvito Pomgrad

  Triglav Kranj je zasnežil Panvito Pomgrad Na prvi četrtfinalni tekmi Pokala Slovenije med Triglavom in Panvito Pomgrad je bila slika povsem nasprotna kot na prvenstvenem obračunu istih tekmecev.

 • 23.11.2017

  Panvita Pomgrad premagala aktualne pokalne prvake

  Panvita Pomgrad premagala aktualne pokalne prvake Odbojkarji Calcit Volleyja so v vnaprej odigrani tekmi osmega kroga 1. DOL za moške pred svojimi navijači izgubili s Panvito Pomgrad z 1:3 (22, -23, -23, -22).

 • 19.11.2017

  Panvita Pomgrad vs. GEN-I Volley 3:0

  Odbojkarji Panvite Pomgrada so v tekmi 7. kroga 1.DOL v Murski Soboti ugnali odbojkarje GEN-I Volley s rezultatom 3:0 (25:16, 25:14, 25:22). V vrste gostov se je iz tujine vrnil nekdanji slovenski odbojkarski reprezentant Alan Komel.

 • 15.11.2017

  Panvita Pomgrad si je priigrala vstopnico za četrtfinale Pokala Slovenije

  Panvita Pomgrad si je priigrala vstopnico za četrtfinale Pokala Slovenije Panvita Pomgrad se je že drugič v štirih dneh mudila v Ljubljani in odigrala že tretjo tekmo v osmih dneh proti odbojkarjem Črnuč. Vse tri tekme so soboški odbojkarji tudi dobili.

 • 11.11.2017

  Črnuče vs. Panvita Pomgrad 2:3

  Na tekmi 6. kroga 1. DOL za moške so v hali Tivoli Črnučani gostili ekipo Panvita Pomgrad in morali po hudem boju priznati premoč z 2:3 (-23, 21,21,-23, -13).