• PetrolFrontLab d.o.o.Zavarovalnica Triglav, d.d.Hakl ITZavarovalnica Triglav, d.d.SpovanoZavarovalnica Triglav, d.d.Hakl ITIntering holdingSGPIntering holdingHakl ITPetrolImo-RealalualpremZavarovalnica Triglav, d.d.FrontLab d.o.o.ZvezdaAvto RajhPanvitaJože ŽagarSGPSpovanoFrontLab d.o.o.PetrolPranglVigrosIntering holdingZvezdaAvto RajhImo-RealPekarna in kava bar KuzmičPetrolPanvitaPekarna in kava bar KuzmičKratchowillPanvitaKratchowillEnergija plusprofektEL PuhanPranglMlinopekSGPFrontLab d.o.o.HelosVigrosEnergija plusPanvitaSGP

Novice
 • 28.01.2018

  Panvita Pomgrad : Triglav Kranj 3:0

  Panvita Pomgrad : Triglav Kranj 3:0 Panvita Pomgrad se je Kranjčanom oddolžila za izpad iz pokalnega tekmovanja Kranjčani so v pokalu izločili soboške odbojkarje, ki so bili tokrat še dodatno motivirani, da se gostom oddolžijo in da točke ostanejo v Prekmurju.

 • 21.01.2018

  Panvita Pomgrad klonila v Kanalu

  Odbojkarji Salonita Anhovo so na tekmi 12. kroga 1. DOL za moške v Kanalu premagali ekipo Panvita Pomgrad z rezultatom 3:1 (-19, 20, 14, 15).

 • 16.12.2017

  Panvita Pomgrad z zmago potrdila drugo mesto

  Odbojkarji Panvite Pomgrada so v tekmi 11. kroga 1. DOL v Murski Soboti ugnali odbojkarje Krke s rezultatom 3:1 (25:16, 25:13, 23:25, 25:16).

 • 14.12.2017

  Panvita Pomgrad obstala v četrtfinalu

  Panvita Pomgrad obstala v četrtfinalu Po porazu na prvi tekmi so bili soboški odbojkarji blizu izenačenju in zlatemu nizu, vendar se na koncu ni izšlo. Po vodstvu z 2:1 v nizih je odločilen četrti niz pripadel Triglavu, ki se je na koncu veselil zmage in napredovanja na finalni turnir pokala Slovenije.

 • 12.12.2017

  Panvita Pomgrad po vstopnico za finalni turnir

  Panvita Pomgrad po vstopnico za finalni turnir Jutri bo na sporedu druga tekma četrtfinala pokala Slovenije v odbojki. V Murski Soboti bo domača Panvita Pomgrad gostila Triglav iz Kranja.

 • 11.12.2017

  Panvita Pomgrad sklonjenih glav iz Maribora

  Panvita Pomgrad je v desetem krogu 1. DOL gostovala v Mariboru in doživela še drugi letošnji poraz proti odbojkarjem Maribora.

 • 02.12.2017

  Panvita Pomgrad premagala odbojkarje Hoč

  V Murski Soboti so domači odbojkarji Panvite Pomgrada strli odpor neugodnega nasprotnika šele po dobrih dveh urah enakovredne igre, pa čeprav je na začetku kazalo povsem drugače. Sobočani so namreč brez obolelega prvega trenerja, Dejana Fujsa in poškodovanega kapetana, Gorazda Flisarja odlično odprli tekmo in ekspresno dobili prvi niz v katerem žilavim Hočanom praktično niso pustili dihati in so jim prepustili vsega 15 točk.